Reţeta fericirii !!!

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on print
Print
Doar eu, Andreea

Doar eu, Andreea

Blonda, blogerita part time, insa visatoare cu norma intreaga !

Ne simţim nepunticioşi când suntem trişti? Dar când plângem? Viaţa aduce odată cu bucuriile ei şi tot felul de nori gri, plini cu suspine şi regrete, tristeţi şi ploi. Dar este oare bine să privim acest buletin meteo pe termen lung fără să facem absolut nimic? Nu, categoric nu! Eu nu vreau să fiu doar o spectatoare la propria mea viaţă, eu vreau să-mi fiu potopul, soarele şi ziua .

Pentru că îmi sunteţi foarte simpatici, o să vă impărtăşesc REŢETA MEA DE FERICIRE. Se recomandă o supradoză în fiecare zi. Staţi liniştiţi, doar va crea dependenţă totală. Atâta tot. Am descoperit singură comoara asta. Era ascunsă într-o peşteră unde mă rătăcisem printre multe lacrimi.Poveste foarte de demult şi aproape uitată. Temătoare, m-am apropiat de ea şi strălucea a …culoare. Ca o hoaţă, am luat-o şi de atunci o port asupra mea ,într-un loc călduros şi care bate zi de zi, ceas cu ceas, clipită cu clipită…

Cred că sunteţi nerăbători să aflaţi formula magică, aşa-i? Înainte de a vă dezvălui reţeta, trebuie să vă mai spun că, orice lucru care este magic şi unic nu se va ”activa” singur în viaţă voastră, ci trebuie ajutat cu multă perseverenţă şi dragoste din plin.

MOD DE UTILIZARE

În primul rând, se aşază pe chip o tonă de zâmbete, mai puţine zâmbete nu se admit, insă dacă puteţi adăuga mai multe, ar fi fantastic. Acum ,deci, după ce avem un chip luminat de zâmbete rozalii, începem să îl pudrăm cu grijă într-o manieră elegantă cu optimism. Ne scoatem din geantă, sticluţa cu optimism şi folosim exact cantitatea recomandată. CEL MAI IMPORTANT este că totul trebuie făcut din iubire şi râzând cu poftă, cu viaţă. Reţeta nu acceptă oameni plictisiţi, care vor doar să încerce asta. Este nevoie de îndrăzneală, încredere și curaj.

Locul unde trebuie preparată reţeta nu este chiar un loc obișnuit, ci mai degrabă unul mistic,adică un univers în care domină pozitivismul şi voia bună. Un loc unde poți visa, poți cânta orice melodie îţi doreşti. Acolo sunt doar stele..stele şi multă strălucire. Aţi avea curajul de a păşi într-un loc ca acesta?

Ca o indicație scenică,vă recomand ca pe parcursul operațiunii să purtați roz. Întâmplător am aflat, că rozul dublează efectele fericirii. Prin urmare, nu contează ce nuanțe de roz aveți pe voi, esențial este să eliminați negrul din garderobă, și totodată din viața voastră.

Cât privește ciocolata, recunosc că am adăugat-o pe listă datorită faptului că îmi cam place. Dar, cred că are şi ea o contribuţie la fericirea noastră. Ciocolata există pentru a ne alina vieţile şi a lăsa urme dulci asupra ei.

TIMP DE PREGĂTIRE : 1 SECUNDĂ

Ce mai așteptați? Repejor luați-vă șorțul colorat din cui și apucați-vă de treabă. Timpul trece tic-tac iar zâmbetele îmbătrânesc dacă nu le folosiți.

Comentarii pe Facebook

Iata si alte articole..

Iubirea, un cuvânt simplu…

Iubirea…,pare un cuvânt banal şi prea des folosit, nu-i aşa? Am observat că de multe ori, ne este frică să iubim sau să

Din om neom

Singura diferenta dintre tine si un animal e ca el nu are telefon mobil si orgolii NEÓM, neoameni, – Persoană lipsită de

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *