JOCURI DESCARCABILE GRATUIT SI LEGAL!

JOCURI GRATUITE DE LA UBISOFT

Rainbowsix, Division2, Assasins Creed, Seria ANNO, Watchdogs, Ghost Recon, Far Cry si multe altele. Peste 100 de titluri! Toate descarcabile gratuit, in mod legal!

Ce zici?

Ei bine, este real! Si nu e tocmai neobisnuit pentru Ubisoft sa faca acest gen de actiuni. Am mai avut un articol asemanator in 2016, atunci cand, timp de saptamani bune UBISOFT a oferit gratuit jocuri din portofoliul sau.

Iata. ca si anul acesta actiunea continua, insa avand o amploare mai mare decat oferta anterioara. Acum, timp de aproape o luna, in septembrie, poti descarca gratuit tot portofoliul lor de jocuri.

Astfel, vei putea avea acces gratuit si legal la versiuni full, in editie premium a unor jocuri precum : Ghost Recon, Rainbow Siege, Crew 2, Assasin Creed, Division, FarCRY5, Watch Dogs Legion, Prince of Persia, etc. Doar un hard mare iti va mai trebui sa ai unde sa le pui pe toate. Si bai nene, e gratuit si legal!

Va trebui sa iti faci un cont gratuit pe uplay. Iti va trebui un si un card, insa doar pentru a face contul. Prima luna, in care poti descarca toate jocurile, este gratuita iar apoi iti poti anula contul oricand, deci nu platesti nimic! Dupa ce descarci totul, poti renunta la cont.

Suna prea bine sa fie adevarat? Ei bine, exista si o steluta acolo, care spune ca pentru a beneficia de acest free trial trebuie sa iti faci cont pe uplay+ pana pe 15 august, iar in perioada 3-30 septembrie vei putea descarca toate jocurile lor in mod gratuit si legal.

Inregistrarea este simpla. Dupa ce faci click pe link-ul get free trial, completezi adresa ta de mail si alegi un username. Mai apoi confirmi mailul si imediat primesti un mesaj care te informeaza ca atunci cand uplay+ va porni vei fi invitat sa te inscrii. Acela este si momentul cand ti se va cere folosirea unui card de credit de pe care nu se vor opri bani decat dupa prima luna de trial. In prima luna iti poti descarca linistit toate jocurile si apoi sa renunti la cont, astfel incat nu vei plati nimic.

Vrei lista completa a jocurilor gratuite pe care le poti descarca gratuit in versiune full? Da click pe link-ul de mai jos si convinge-te singur!

FA-TI CONT PANA PE 15 AUGUST 2019 PENTRU A BENEFICIA DE TOATE JOCURILE UBISOFT IN MOD GRATUIT. CLICK AICI!

Zi-mi in comentarii ce crezi despre aceasta promotie.

 

 

Comentarii pe Facebook