Enel Distributie Muntenia, te fac de cacat!

enel distributie, firma de cacat

Enel Distributie Muntenia, esti o companie de toata jena!

 

Stim toti asta. Dar vreau sa o declar oficial si eu, pentru ca da, meriti! Din plin. Dar sa incepem cu inceputul, cu propriile voastre mesaje de pe pagina Enel Distributie Muntenia de Facebook. : “..va rugam sa nu mai postati mesaje obscene” (vezi in coloana din dreapta screenshot)

Pai istetilor, de ce credeti ca intra lumea acolo sa va injure ma? Ca se plictisesc si nu au altceva mai bun de facut? Sau ca ati facut (ori nu ati facut) voi ceva? V-a trecut prin capetele alea ca nimeni nu se trezeste dimineata si se intreaba ‘pe cine mai injur eu azi? A, da, pe Enel!”.

In 2017 ati facut ca intotdeauna, o treaba de tot cacatul. E ceea ce stiti voi sa faceti mai bine. Dar sa nu sarim direct la concluzii si hai sa rezumam ‘parteneriatul’ nostru, asa ca bilant la sfarsit de an.

EU: ca partener, mi-am platit mereu la timp facturile catre furnizor, deci si la tine distribuitor de 2 lei, banii au ajuns tot la timp. Am mai schimbat si furnizorul, da, e cam singura razbunare pe care o pot avea ca si client. Deci jumatate din bani nu mai vin catre grupul vostru italian ci se duc la ungurii de la RDS.. Halal nationalism. Dar sa revenim: la mine rutina, plati corecte si la timp. Nimic nou in ‘parteneriat’.

In schimb TU, Enel Distributie Muntenia ai fost un ‘coleg’ foarte activ: am avut in 2017 peste 27 intreruperi de curent mai lungi de 2-3 secunde. Dintre acestea, 5 au depasit cu mult 50 minute. Da, mai lungi de 50 minute si suntem in anul 2017 iar eu locuiesc in Bucuresti, in oras ! M-ai lasat ore in sir fie fara apa calda, fara lumina, mi-ai resetat serverele, mi-ai ars becuri si rutere, m-ai lasat vara sa ma balacesc in propria transpiratie, sa mi se strice mancarea si iarna in frig, fara caldura.

Ultima ta ‘aventura’, Enel de cacat ce esti a fost astazi 30.12.2017, cand mi-ai intrerupt mai bine de o ora curentul. Ca a fost un incident. Pai ma Enel de doi lei, a 5-a oara intr-un an nu este incident, este incompetenta! Managerii tai italieni ori sunt prosti, ori sunt rau intentionati, astfel ca in teren ajung componente de rahat pentru retea, ori habar nu aveti sa proiectati si sa o mentineti. Si nu sunt nici -50 grade nici +50, afara e chiar bine si frumos (mult mai cald decat e normal pentru un sfarsit de decembrie). Deci idiotule, cum e posibil sa ai a 5-a oara un incident? Mai mult, cand sun in call center, domnisorica de acolo imi zice ca nu preia reclamatii si sa va scriu pe mail. Atunci de ce mai aveti ma call center? Acum platiti centralista doar sa ne zica sa va scriem? Chiar asa imbecili sunteti? In fine, trec peste idiotenia asta si o intreb pe demoazela : “Doamna am senzatia ca va bateti joc de mine, ca ma luati la misto. Cum sa va scriu mail daca nu am curent? Nu-i nimic, va dau adresa si ne scrieti mai tarziu. Doamna mea, credeti ca sunt Superman si vad in infrarosu? Ultima data cand am verificat nu puteam scrie pe intuneric. Cum sa notez adresa?. Notati dumneavoastra reclamatia mea ca voi vad ca aveti curent. A, nu se poate ca noi nu preluam reclamatii”.

Enel Distributie Muntenia, esti cea mai de cacat firma !!! Iti doresc un an nou 2018 in care sa nu iti mai cada reteaua si transformatoarele precum litza rupta de vant, un an in care managementul italian sa isi accepte incompetenta si sa plece acasa sau voi sa va pierdeti licenta si sa lasati pe altii care chiar vor si se si pricep. Iti doresc un an 2018 fara ‘incidente’, un an in care sa devii un Distribuitor normal. Imi doresc si mie stabilitate alaturi de tine, pentru ca vezi tu, suntem legati unul de altul, din nefericire nu se poate schimba si distribuitorul. Asta e. Daca tot suntem sortiti pe vecie unul altuia, macar sper in mai bine. Speranta moare ultima, nu-i asa? Moare chiar dupa serverele pe care mi le futi, frigiderele pe care mi le resetezi mereu… dar nu conteaza… tu esti Enel..iar eu nu am nici o sansa sa scap de tine…deci sper intr-un 2018 mai bun !

firma de cacat : enel muntenia distributie

Enel este de megacacat !!!

 

 

Comentarii pe Facebook